Madonna rendezi a saját életrajzi filmjét, hogy ne a 'nőgyűlölő férfiak' tegyék

Madonna még mindig a popkultúra egyik legmeghatározóbb, megkerülhetetlen alakja. A énekesnő 1958-ban született és a ’80-as években vált világhírűvé. Népszerűsége azóta is töretlen, különleges érzéke van hozzá, hogy zenéjével alkalmazkodjon a különböző korszakok változó stílustrendjeihez. Több évtizedes pályafutásáról már hosszú évek óta szeretne életrajzi filmet forgatni. Ez még sosem volt olyan közel, mint most.

Az életrajzi filmet ő maga fogja rendezni abból a forgatókönyvből, amit természetesen ő maga írt. Az igazsághoz tartozik, hogy a megírásában először Diablo Cody, majd Erin Wilson segített be neki. A rendezésbe viszont nem fogja engedni, hogy bárki más beleszóljon.

Egy interjúban arról beszélt, hogy senki más nem mesélheti el a történetét, csak ő. Azért döntött a rendezés mellett, mert már korábban is akartak róla filmet forgatni, de azok mind nőgyűlölő férfiak voltak. Így inkább megrendezi saját maga a filmjét, hogy még véletlenül se kerüljön egy nőgyűlölő férfi kezébe a projekt.

A filmről annyit árult el, hogy nagyon hosszú forgatókönyvet írtak hozzá, amit muszáj lesz lerövidíteni, de ez nagyon nehéz. Állandóan farigcsálja, ahol lehet, de ez olyan érzés neki, mintha a végtagjait kellene levágnia. Hosszú és tartalmas élete és karrierje volt tele nagyon fontos pillanatokkal, ezeket mind meg akarja mutatni a filmben, ami egyszerre lesz őrült, boldog, szomorú, jó, rossz és csúf.

És, hogy ki alakíthatja majd Madonnát a Madonna által rendezett, Madonnáról szóló filmben? Egyelőre nem tudni, mindenesetre a találgatások szerint Julia Garner jó eséllyel indulhat a szerepért. Julia Fox pedig Debi Mazart alakíthatja majd, de sem egyik, sem másik nem hivatalos még.