2021.10.14   olvasottság: 8644x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Végre megérkezett a Fekete telefon magyar nyelvű trailere. Az első képsorok láttán valószínűleg minden horror rajongó fel fogja jegyezni a premierdátumot.

Magyar szinkronos előzetest kapott 2022 legjobban (?) várt horrorja, a Fekete telefon

Egyre közeleg a Fekete telefon című horror hazai premierje, az új magyar trailer pedig gondoskodik arról, hogy megteremtse a nézők érdeklődését.

A történet főszereplője egy tizenéves srác, akit elrabol egy kegyetlen gyilkos. Finney a pince fogságában  egy kizúhott telefon csörgésére lesz figyelmes, a vonal túlsó felén pedig a gyilkos korábbi áldozatai vannak, akik elhatározták, hogy nem engedik, hogy a fiú is az ő sorsukra jusson.

Scott Derrickson (Doktor Strange) új filmjének főszerepeit olyan sztárok alakítják, mint Ethan Hawke, James Ransone, Jeremy Davies, Madeleine McGraw, Gaven Wilde, E. Roger Mitchell és Gina Jun. A forgatókönyvet Scott Derrickson, Joe Hill és C. Robert Cargill írta.

Hazai premierdátum: 2022.01.27.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

dráma | horror

A hetvenes években járunk egy coloradói kis település külvárosában, ahol egy rejtélyes sorozatgyilkos gyermekeket rabol el. Következő áldozatai azonban nem hajlandóak... több»