Magyar szinkronos előzetest kapott Elizabeth Banks csajos akciófilmje, a Charlie angyalai.

Új szereplőgárdával, új rendezővel és új történettel térnek vissza a mozivászonra Charlie angyalai. A Kristen StewartNaomi Scott és Ella Balinska  nevével fémjelzett akciófilmhez befutott az új magyar szinkronos előzetes.

Ami a történetet illeti, a rejtélyes Charlie titkosügynöksége immáron az egész világot behálózta. Három képzett angyalra hárul a feladat, hogy megvédjék a világot egy gonosztevő ördögi tervétől. Az egykori MI6 ügynök, a tudós és Charlie személyes pártfogoltja alkotta trió egy igazán pörgős mozit ígér.

Az új Charlie angyalai az alább látható friss trailer alapján a Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu főszereplésével forgatott mozifilmekhez hasonlóan ismét a humorra és a dögös akciók jelenetekre épít, melyekből ezúttal sem lesz hiány. Ha pedig a bevételek a stúdió tervei szerint alakulnak, nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy a mozivásznon láthatjuk az angyalokat, Charlie világméretű cége pedig akár a spin-offok irányában is terelheti a franchise-t.

A Charlie angyalai november 14-től látható a magyarországi mozikban. Addig is nézzétek meg az új szinkronos előzetest idelent.