A negyedik egymást követő hétvégén is a Godzilla x Kong: Az új birodalom volt a legsikeresebb film világszerte és a nemzetközi piacokon is.

A film 77 piacról 21,6 millió dollárt gyűjtött be, és már 313,6 millió dollárt gyűjtött össze nemzetközileg és 485,2 millió dollárt globálisan. A film remekül  teljesített, különösen Kínában, ahol visszavette a csúcsot, és már összes 119,3 millió dollárt kaszált. A további top piacok közé tartozik Mexikó, az Egyesült Királyság, India és Ausztrália.

A Kung Fu Panda 4 szintén jól teljesített, hamarosan el fogja érni az 500 millió dolláros mérföldkövet globális, miután már 480,3 millió dollárnál jár. Ezen a hétvégén Észak-Amerika kivételével 82 piacon 15,3 millió dollárt ért el.

Mindeközben a Dűne: Második rész közelít a 700 millió dollárhoz világszerte, a hétvégén 74 piacról 4,2 millió dollárral gyarapodtak a bevételei A film jelenleg nemzetközi szinten 419,2 millió dolláros bevételt tud felmutatni, globálisan pedig 695,8 millió dollárt hozott.

akció | kaland | sci-fi

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a... több»