Már 400 ezer nézőn is túl a Kincsem

Újabb mérföldkőhöz érkezett Herendi Gábor filmje.

Bár már három hónap telt el a premier óta, a Kincsem továbbra is óriási népszerűségnek örvend a mozikban. A produkció összbevételei már meghaladják az 532 milliót, ami pedig a nézőszámot illeti, a filmre több mint 400 ezer honfitársunk váltott jegyet.

A történet szerint Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú? 

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk,mint Nagy ErvinPetrik AndreaBalsai MónikaSeress Zoltán és Scherer Péter.

A Kincsem továbbra is a hazai mozik műsorán!

84 Kincsem  (2017)

dráma | kaland | romantikus | történelmi

Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert... több»