Már a Squid Game is sokkoló volt, de valami ennél is keményebb jön a sorozat alkotójától

A Netflix tavaly évben megjelent Nyerd meg az életed című sorozata is alaposan felkavarta az állóvizet, a rendező, Dong-hyuk Hwang elmondása szerint azonban még valami ennél is ütősebbel készül a jövőben.

K.O. Club munkacím alatt zajlanak ugyanis Hwang legújabb produkciójának előkészületei, ha pedig bárki is azt gondolta volna, hogy a Nyerd meg az életedben látott nagyobb borzalmakat nem lehet kiötölni, annak bizony van egy rossz hírünk.

“Erőszakosabb lesz, mint a Squid Game” - jegyezte meg velősen a rendező a MIPTV (Spring International Television Market) rendezvényen adott interjúban. Hwang saját elmondása szerint minden eddiginél ellentmondásosabb sztorival készül, noha részleteket egyelőre nem árult el a cselekménnyel kapcsolatban.

A Nyerd meg az életed folytatását még tavaly novemberben jelentette be a Netflix, Hwang nem is vállalt elviekben más projektet, noha a második évad munkálatait idejét továbbra sem tűzte ki a streamingszolgáltató.

akció | dráma | kaland | misztikus | thriller

Ketten jelentkeznek egy titokzatos túlélőjátékba, aminek a fődíja 40 millió dollár. Viszont nem is sejtik, milyen magas a tét. több»