Már csak 5 nap: Az év egyik legjobban várt sorozata a legbrutálisabb is egyben

Már csak mindössze néhány nap választ el minket az év egyik legjobban várt sorozatától, melyben az extrém erőszak csak a kezdet. Pénektől már streamelheted.

A Prime Video sikersorozata, A fiúk élőszereplős spin-offot kap Gen V címmel, amely a Vought International által működtetett titokzatos Godolkin Egyetem falai közé helyezi a cselekményt. 

Az egyetem célja a szuperemberek következő generációjának kiképzése. A spin-off az eredeti képregények "We Gotta Go Now" történetszálán alapul, és olyan karaktereket mutat be, mint Marie Moreau, egy "vérmanipulátor" és Emma Shaw, egy zsugorodó YouTuber.

A sorozat főbb szerepeit Jaz Sinclair, Lizze Broadway és Chance Perdomo alakítják, de A fiúk néhány szereplője is feltűnik majd, mint például A-Train és Ashley Barrett.

Bár a sorozatot csak "lazán inspirálja" a képregény története, célja, hogy megragadja az eredeti alkotók, Garth Ennis és Darick Robertson által meghatározott hangzást. Még nem tudni, hogy a Gen V a szimpatikus főszereplőkre fog-e koncentrálni, vagy A fiúk Homelanderéhez hasonló karakter(ek)re fókuszál-e majd.

A spin-offot 2020-ban jelentették be, és a világjárvány miatti némi csúszás után le is forgatták az első évadot, most pedig eljött a premier ideje, melyre csak péntekig kell várniuk az eredeti széria rajongóinak.

A Gen V szeptember 29-től streamelhető a Prime Videón. Készüljetek, mert brutalitásból és vérontás a spin-offban sem lesz hiány.

80 Gen V  (2023)

akció | kaland | vígjáték

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»