Június 19-én érkezik a tavaszi tévéműsorok egyik legjobban várt szériája, A szabadság illata című limitált sorozat Joey King és Logan Lerman főszereplésével. 

A sorozat Georgia Hunter írónő azonos című New York Times bestsellere alapján készült, és egy zsidó család történetét követi nyomon, amely a második világháború és a holokauszt szörnyű eseményei közepette próbál túlélni. Miközben káosz és gyűlölet veszi őket körül, a családtagok az egymás iránt érzett szeretetükre és az újraegyesülés iránti vágyukra támaszkodva tartják fenn a remény szikráját a legnehezebb időkben. 

A sorozat azt mutatja be, hogy a huszadik század legsötétebb pillanatában az emberi szellem hogyan képes kitartani, sőt, akár fejlődni is. A szabadság illata tisztelgés a remény és a szeretet győzelme előtt minden nehézség ellenére.

A rendkívül megható, egyben reményteli tévéélménynek ígérkező sorzat írói Tea HoErica LipezAdam Milch és Eboni Booth, a rendezésért pedig Amit GuptaNeasa Hardiman és Thomas Kail felelt.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | történelmi

Egy zsidó család elhatározza, hogy túléli a második világháború borzalmait, és újra találkoznak, miután az események távolra sodorják őket egymástól. több»