Már holnap a Disney+-on: Ez a brutális Marvel-sorozat átírja a szuperhős-szabványokat!

A Marvel Cinematic Universe (MCU) az Echo című tévésorozattal bővül, amelynek főhőse Maya Lopez, egy siket indián “szuperhősnő”, akinek különleges képessége, hogy képes utánozni ellenfelei harcstílusát. Az Echo nem csak amiatt tűnik kötelezőnek, mert a 16-os korhatár-besorolásával (és az ezzel járó keménységével és látványvilágával) egyedülálló a Marvel korábbi szériái között, hanem azért is, mivel teljesen új fejezetet nyit meg a képregényistálló mozgóképes világában, így azok is tökéletesen élvezni tudják majd, akik eddig gyakorlatilag semmit nem láttak a MCU-ból.

Az Echo (Alaqua Cox) először a Disney+ 2021-es Sólyomszem című sorozatban mutatkozott be, és már ekkor egy összetett karakterívet kapott, miközben gonosztevőből hőssé vált.

Az Echo premierje 2024. január 10-én lesz a Disney+-on, és ez az első alkalom, hogy egy MCU-sorozat minden epizódja (összesen öt) ugyanazon a napon jelenik meg. 

A sorozat, amely a Sólyomszem spin-offja, az indián származású Echót követi, aki visszatér szülővárosába, ahol újra kapcsolatba kerül a gyökereivel és egy új válsággal néz szembe. Az ígéretek szerint Echo szembesülni fog a családjával és örökségével, miközben Wilson Fisk bűnbirodalmának tagjai a nyomában vannak.

 

A sorozat szereplőgárdájában többségében őslakos színészek szerepelnek, mint például Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning, Graham Greene és Zahn McClarnon. A rendezők Sydney Freeland és Catriona McKenzie, szintén őslakosok. A további neves szereplőgárda tagjai közé tartozik Vincent D'Onofrio Kingpin szerepében és Charlie Cox Daredevil szerepében.

A 16-os korhatár-besorolás jól jelzi, hogy az Echo erőszakosabb és durvább tartalma eltér a Marvel tipikus sorozataitól, de derítsd ki magad. Idelent mutatjuk kedvcsinálóként az előzetest, és jegyezd fel a premierdátumot, január 10-től ugyanis már streamelheted is a Disney+-on.

58 Echo  (2024)

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus | sci-fi

Maya Lopeznek szembe kell néznie a múltjával. Életében akkor léphet tovább, ha újra kapcsolatba kerül indián gyökereivel és megérti a család és a közösség jelentőségét. több»