Már holnap a Maxon: A bukott bálványok, a Carter-fivérek tragikus igaz története az új dokusorozatban

A Backstreet Boys-tag Nick Carter és néhai testvére, Aaron Carter – és a kettejük körül kavargó viták és vádak – adják témáját a Max legújabb, nagyszabású dokumentumfilm-sorozatának, a Nick és Aaron Carter: Bukott bálványoknak, amely holnaptól megtalálható a streamingfelületen.

A sorozat elsősorban Nick Carter három nő által elkövetett szexuális zaklatási vádjait vizsgálja, és a fiatalabb testvér, Aaron Carter mentális egészséggel és kábítószerrel való küzdelmeibe is betekintést enged, amelyek a 2022-ben bekövetkezett halálához vezettek. A Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok emellett a kettejük közötti testvéri kapcsolatot is vizsgálja, amely akkor vett éles fordulatot, amikor Aaron Carter kritizálni kezdte bátyját az említett vádak miatt, és támogatta a vádlókat.

A Nick és Aaron Carter: Bukott bálványokban interjúkat láthatunk a három nővel, akik Nick Cartert szexuális zaklatással vádolták. Szintén interjút ad egy meg nem nevezett „Carter családtag", valamint különböző barátok, köztük Nick Carter volt barátnője, Kaya Jones és Aaron Carter egykori menyasszonya, Melanie Martin.

A produkciót Tara Malone és Natasha Bowler rendezte. A sorozat informatívnak, érzelmileg megterhelőnek, mindenekelőtt azonban rendkívül izgalmasnak hangzik.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a premier napjától a Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

A doku-sorozat feltárja a Nick Carter elleni szexuális zaklatás vádjával kapcsolatos botrányt és a bátyja, Aaron személyes csatáit, beleértve a mentális egészségügyi... több»