Már holnap a Netflixen: Az új dokusorozatban a sportág legnagyobb alakjait is megismerheted

Július 10-én egy újabb népszerű sportágról hoz dokumentumsorozatot a Netflix: ezúttal az amerikai focit mutatja be a Receiverek című alkotásban. 

A Netflix marad az NFL-játéknál, miután sikert aratott a 2023-as Irányítók című doku-sorozatával. De ahelyett, hogy egy második évadot kapna, amely az irányítókra koncentrál, a sorozat a receiverekre helyezi át a hangsúlyt, és átnevezte a dokusorozatot is Receiverekre. A sorozathoz a Netflix felsorakoztatta a legtehetségesebb játékosokat, akiket csak találni tudtak. Olyan játékosok útját követhetjük nyomon a sorozatban, mint George KittleDeebo SamuelDavante AdamsAmon-Ra St. Brown és Justin Jefferson.

"Tavaly nyáron izgatottan láttuk, hogy a nézők világszerte belevetették magukat az NFL irányítóinak életébe" - mondta Joe Zucco, az NFL Films felügyelő producere a Netflix Tudum című oldalának. "Úgy véljük, hogy az NFL nagyszerű  receivereinek rendkívüli képességei, elkötelezettsége és szenvedélye tökéletes folytatás lesz."

"Ahogy az Irányítók esetében is tettük, alig várjuk, hogy elmeséljük öt hihetetlen receiver történetét, mindegyikük egyedi személyiségét, képességeit és motivációt, ami arra készteti őket, hogy a legjobbak legyenek" - tette hozzá a vezető producer (és legendás irányító) Peyton Manning.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva holnaptól el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

60 Receiverek  (2024)

dokumentum

Megismerhetjük az NFL öt legjobb wide receiverét, akik a reflektorfényben állnak a 2023-2024-es szezonban. több»