Receiverek

Receiverek

Receiver

Érdekességek
A Receiverek (2024) az NFL öt legjobb wide receiverének reflektorfényben zajló szezonját követi, a MAFAB nézői visszajelzései szerint pedig könnyed sportos kikapcsolódásként is működik. Jason Weber, Matt Dissinger, Michelle Navarette, Shannon Furman és Tim Rumpff rendezői munkája dokumentum- és sportfilmes megközelítésben, az amerikai futballra fókuszáló sportdokumentum-sorozatként mutatja be a játékosok világát. A közreműködők között Peyton Manning, Travis Kelce, Deebo Samuel és George Kittle is szerepelnek, miközben a fókusz az öt kiemelt receiver szezonján marad. A nézői reakció alapján azoknak lehet érdekes, akik szeretik a sportfilmeket: az amerikai futball iránt kevésbé elkötelezett közönség számára is adhat kikapcsolódást, akár puszta érdekességként is. A sorozatot a MAFAB.hu-n 2 értékelés alapján nagyon erős fogadtatás övezi, tetszésindexe jelenleg 80%. A sorozat jelenleg a Netflix felületén tekinthető meg.

Hirdetés

Megismerhetjük az NFL öt legjobb wide receiverét, akik a reflektorfényben állnak a 2023-2024-es szezonban.

(Hupka Adrián)

Premier: 2024.07.10. | Netflix (2024.07.10.)

2024.07.10 pozsizol

Errefelé azért az amerikai foci nem annyira menő, így csak érdekesség gyanánt néztem meg a sorozatot, de kikapcsolódásnak elmegy, ha szereted a sportfilmeket.