Már holnap nézheted: A kritikusok imádták, a 2. évaddal visszatér a sikeres drámai vígjáték sorozat

Két évet kellett várni arra, hogy megérkezzen Az élet és Beth - 2. évada, amely holnaptól már elérhető a Disney+-on.

Amy Schumer sorozata gyakorlatilag tarolt a kritikusok körében, a széria akkora sikert aratott, hogy a Hulu azonnal berendelte a folytatást, 2022-ben viszont senki sem gondolta volna, hogy a második évadra két évet kell majd várni.

A történet szerint Beth és John kapcsolata egyre komolyabbá válik. Beth nagyon is fontolóra vette a házasság és a családalapítás lehetőségeit, miközben Johnnal válaszokat keresnek a problémáikra. Beth mindent megtesz, hogy életben tartsa kapcsolatait, miközben küzd, hogy támogassa barátait és családtagjait, akik mindannyian a saját problémáikkal szembesülnek.

Schumer rendezőként és íróként is részt vett a sorozat munkálataiban, a film további főszerepében pedig érkezik Michael Cera, Jennifer Coolidge, Tim Daly, Tim Meadows, Beanie Feldstein, Michael Rapaport és Amy Sedaris.

Az élet és Beth - 2. évada tehát holnaptól elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | vígjáték

Ahogy Beth és John kapcsolata egyre komolyabbá válik, Beth elkezdi megvizsgálni a házasság és a családalapítás lehetőségeit, miközben ő és John válaszokat keresnek a... több»