Az Apple TV+ egy vadonatúj, sötét hangulatú komikus krimi-trillerrel, a Sunnyval jelentkezik. A tízrészes Apple-sorozat premierje július 10-én, szerdán lesz, az első két epizóddal. 

Rashida Jones mellett Joanna Sotomura, Hidetoshi Nishijima és az énekesnő Annie the Clumsy is feltűnik. A Sunny főszerepében Rashida Jones alakítja Suzie-t, a Kiotóban élő amerikai nőt, akinek élete felfordul, amikor férje és fia eltűnik egy rejtélyes repülőgép-szerencsétlenségben.

Vigasztalásul megkapja Sunny-t, a férje elektronikai cége által gyártott háztartási robotok egyik új típusát. Bár Suzie eleinte neheztel Sunny próbálkozásaira, hogy kitöltse az űrt az életében, fokozatosan egy váratlan barátság alakul ki közöttük. Együtt felfedik a sötét igazságot arról, hogy mi történt valójában Suzie családjával, és  belekeverednek egy olyan világba, amiről Suzie nem is tudta, hogy létezik.

A sorozatot Lucy Tcherniak és Colin Bucksey rendezte Katie RobbinsSarah Sutherland és Julissa Castillo forgatókönyvéből.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról az Apple TV+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

65 Sunny  (2024)

dráma | vígjáték

Megismerhetjük Suzie-t, a Japánban élő amerikai nőt és Sunny-t, a férje cége által készített háztartási robotot, akik feltárják a sötét igazságot, hogy mi történt... több»