Már nem kell sokáig várni a rajongóknak, hogy otthonról is streamelhessék a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Részét, a film ugyanis január végén debütál a Paramount+-on!

A történetben Ethan Hunt és csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésre indulnak. Céljuk, hogy semlegesítsenek egy új, minden korábbinál komolyabb fenyegetést jelentő fegyvert, amely rossz kezekbe kerülve veszélybe sodorhatja az emberiséget.

Nem kérdés, hogy a Christopher McQuarrie rendezésében készült Mission: Impossible - Leszámolás a pörgős akció mellett hajmeresztő jeleneteket is tartogat. Már hónapokkal a megjelenés előtt számos videó és kulisszák mögötti felvétel látott napvilágot arról, ahogy Tom Cruise kaszkadőr nélkül, maga vesz részt ezekben a felvételekben.

A franchise történetében ez az első epizód, amely folytatásra épül, így a Mission: Impossible: Leszámolás - Második rész, amelynek utómunkálatai jelenleg is zajlanak, a tervek szerint 2025-ben kerül majd a mozikba.

A Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész január 25-én debütál a Paramount+ műsorkínálatában, melynek megfelelője Magyarországon a SkyShowtime, és bár a hazai online premierről egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, várhatóan a napokban ezzel kapcsolatban is tudunk biztató hírt adni.