Nemrég még csupán pletykaként röppent fel a hír, hogy Aaron Taylor-Johnson veszi majd át a stafétát Daniel Craigtől a 007-es ügynök szerepében, ám úgy tűnik, hogy a színész szerződtetése mögött a franchise-hoz nagyon is komoly szándék lapulhat.

A színész állítólag még novemberben vett részt egy titkos meghallgatáson a Pinewood stúdióban, amelyen jelen volt a franchise producere, Barbara Broccoli is, így nem sokkal később már Taylor-Johnson lett a fogadóirodák szerint is a legesélyesebb jelölt James Bond szerepére.

A hírek szerint a producerek, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson márciusban jelentik majd be a szereposztást, noha korábban még azt hangsúlyozták, hogy a következő James Bond filmre még éveket kell várni.

A The Sun magazin egy belső forrásra hivatkozva viszont azt írta, hogy a színésszel már le is forgatták a James Bond filmek ikonikus “pisztolycső” nyiltójelenetét, amelyet általában a legesélyesebb színészekkel csinálnak meg.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»