Már megint a szex körül forog minden a magyar Netflixen

Amióta filmipar létezik, azóta képezi szerves részét a meztelenkedés és a szex. E kettővel a leggyengébb filmeket is könnyedén el lehet adni még ma is. És ez nem csak a filmekre, de a sorozatokra is igaz, a valóságshow-król már ne is beszéljünk. Erre a legjobb példa most épp a Netflix, ahol két olyan sorozatot néz a fél ország, amik kendőzetlenül is a szex körül forognak.

Az elmúlt hétvégén debütált a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában a Vágyak/Valóság című sorozat. A történet egy középkorú anyukáról szól, aki teljesen belefásult az unalmas családi életébe és egyfolytában fiatalkora vadulásairól ábrándozik. A sorozat a nő két élete közötti kontrasztot igyekszik bemutatni, ám teszi ezt meglehetősen gyenge minőségben. Legalábbis a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusoktól kapott 43, valamint a nézőktől kapott 48 százalék nem túl izmos eredmény. De itt, a Mafabon is hasonlóan vélekednek róla: 50 százalékos tetszési indexet tudott összekaparni. Mégis, jelenleg ez a Netflix legnézettebb műsora hazánkban.

És valószínűleg ennek van is némi köze az Ellenállhatatlan kísértés című valóságshow-hoz is, amely valamivel régebbi, még 2020 áprilisban debütált a Netflixen. Mostanáig nem is volt túl felkapott, ám a mögöttünk hagyott hétvégén hirtelen felkapaszkodott a nézettségi toplista dobogójának legalsó fokára. A show résztvevői azt vállalják, hogy a 100 ezer dolláros fődíjért cserébe egy időre teljesen lemondanak a szexről.

Dacára a toplistán elért helyezésének, ez a műsor sem nyűgözte le a nézőket különösebben, amit Rotten Tomatoeson elért 37 százalékos, illetve az itteni 53 százalékos mutató is jól példáz.