Tom Cruise a hírek szerint helikopterrel repült egy amerikai repülőgép-hordozóra Olaszország keleti partjainál, hogy jeleneteket forgasson a hamarosan bemutatásra kerülő filmjéhez, a Mission: Impossible - Leszámolás második részhez,  erősítette meg az Apuliai Filmbizottság elnöke. 

Az elnök továbbá elárulta, hogy Cruise megérkezett az Olaszország délkeleti partjainál fekvő Bari kikötőjébe, és egy ötcsillagos szállodában töltötte az éjszakát, mielőtt másnap elindult az úszó forgatási helyszínre. 

A média szerint a forgatásra akkor került sor, amikor a hajó észak felé, Horvátország felé hajózott. Az Apuliai Filmbizottság elnöke büszkeségét fejezte ki, hogy a komplex forgatás operatív bázisául választották. 

Tom Cruise közel 30 éve alakította először Ethan Huntot, a franchise legújabb része a tervek szerint júliusban kerül a mozikba, míg a második felvonás várhatóan közvetlen folytatásként 2024 júniusában debütál. 

Christopher McQuarrie rendezi a filmet, amelyben Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Hayley Atwell és Cary Elwes is szerepel.

Ha lemaradtál volna az előzetesről, idelent mutatjuk.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»