Maga Christopher Nolan is méltatta a Nathan Fielder rendezésében készült The Curse című sorozatot, amely már elérhető a SkyShowtime műsorkínálatában is.

“Szerintem ez a sorozat hihetetlen, gratulálok hozzá. Egyszerűen semmihez sem hasonlítható. Olyan kevés olyan sorozat van manapság, ami olyan, aminek valóban nincs előzménye. Olyan dolgokhoz nyúlsz vissza, mint a Twin Peaks, vagy a The Prisoner, vagy Dennis Potter Az éneklő detektív és hasonló dolgok, szóval egy elképesztő térben vagy, és alig várom, hogy utolérjem a csúcspontot” - mondta Nolan a sorozat panelbeszélgetésén.

A rendendező azt is megjegyezte, hogy szerinte egy ilyen sorozatot épp a streamingszolgáltatók anarchiája alatt lehet csak készíteni, és hogy annak hangulata teljes mértékben David Lynch klasszikusát, a már említett Twin Peaks sorozatot idézi meg.

A The Curse egy nagy adag fekete humorral “megfűszerezett” thriller, amelynek középpontjában egy házaspár áll, akik épp gyermekvállalással próbálkoznak, amíg azt egy rejtélyes átok teljesen tönkre nem teszi.

A sorozat főszerepiben Emma Stone, Corbin Bernsen, Barkhad Abdi, Constance Shulman, Benny Safdie, Samantha Gonzalez és GiGi Erneta láthatók. A The Curse tehát már elérhető a SkyShowtime műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található streamingszolgáltató ikonjára kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

68 The Curse  (2023)

vígjáték

SkyShowtime (2024.01.05.)

A sorozatban egy állítólagos átok megzavarja egy friss házaspár kapcsolatát, miközben gyermekvállalással próbálkoznak és együtt szerepelnek a problémás új HGTV-műsorukban. több»