Nem kellett sokat várnunk, hogy az idei év egyik első horrorfilmje, amely januárban debütált a mozikban, megérkezzen a streaming világába is. Az Éjszakai merülés eredete tíz évvel ezelőttre, 2014-re nyúlik vissza, a rendező és forgatókönyvíró Bryce McGuire ekkor készített egy néhány perces rövidfilmet. Ebből született most meg az egész estés változat, amely mostantól a Telekom TVGO kínálatában is megtalálod.

Az események középpontjában az egykor mesés baseball-karrierre hivatott Ray Waller és családja áll. Miután Raynél súlyos betegséget diagnosztizálnak, kénytelen felhagyni sportolói pályafutásával. Családjával – feleségével, Eve-vel, illetve gyermekeivel, Izzyvel és Eliottal – úgy döntenek, hogy egy szép családi házat vásárolnak csodás medencével a hátsó udvarban.

Ray sok időt tölt a medencében, amelyről megtudja, hogy egy föld alatti forrás táplálja, és úgy tűnik, hogy a vize javít az egészségén. Ám felesége úgy látja, hogy a viselkedése egyre furcsább, ráadásul valami megtámadja mindkét gyermeküket a medencében. Eve nyomozni kezd és hamarosan kiderül, hogy a csodás medencének sötét múltja és veszedelmes titkai vannak.

A rendezői széket tehát Bryce McGuire foglalta el, aki a forgatókönyvet Rod Blackhursttel együtt írta. Rayt Wyatt Russell, Eve-et Kerry Condon, Izzyt Amélie Hoeferle, míg Elliottot Gavin Warren alakítja. Mellettük még feltűnik Jodi Long és Nancy Lenehan is a filmben.

Az Éjszakai merülés borzasztó kritikákat kapott, amit a Rotten Tomatoeson mutatott 21 százalékos tetszési index is tükröz. Cserébe a nézők jóval elfogadóbbnak bizonyultak, de itt is csak a 43 százalékuk mondta, hogy tetszett neki a film. Itt, a Mafabon még egy picit jobb értékelést kapott, 55 százalékot tud felmutatni.

Ha mégis úgy döntesz, hogy megnéznéd és van élő előfizetésed a Telekom TVGO-ra, akkor elég csak a film itteni adatlapján a logójára kattintanod és indul is a lejátszás.