Érdekes kulisszatitokra derült fény nemrégiben a mozikban továbbra is taroló Pókember: Nincs hazaút forgatásáról. A film főszereplője, Tom Holland volt Seth Meyers esti beszélgetős műsorának vendége, ahol természetesen a harmadik önálló Pókember-filmje volt a központi téma. Aki esetleg még nem nézte meg a filmet, az most ne is olvasson tovább, mert e bizonyos kulisszatitokhoz fontos részletet kell elspoilerezni.

Szóval az új Pókember-moziban beköszöntött a multiverzum kora, ennek köszönhetően nem csak a régebbi filmek gonosztevői – Doctor Octopus, Zöld Manó, Elektro és Homokember – tértek vissza, de bizony az előző két Pókember is. Így rajongók millióinak teljesült a vágya, hogy egy filmben lássák hálót szőni Tom Hollandet, Andrew Garfieldet és Tobey Maguiret.

A filmben láthatjuk is mindhármukat jellegzetes Pókember öltözetükben, ám Tom Holland ezzel kapcsolatban elárult egy apró titkot Seth Meyersnek: „Nem mondom meg, melyikünk, de egyikünknek nem volt igazi a feneke a kosztümében.”

Mindezt egy protézissel oldották meg a forgatáson, de nem csak az nem derült ki, hogy melyik színész esetében alkalmazták ezt a trükköt, hanem az sem, hogy tulajdonképpen miért. Nektek mi a tippetek?