Már tudjuk, mikor jön A besúgó a SkyShowtime-ra

FRISSÍTVE: A besúgó a mai napon, március 16-án visszatért, az HBO Max helyett már a SkyShowtime-on, Európa legújabb, a közemúltban Magyarországon is elstartoló nagy streamingszolgáltató kínálatában nézhető.

Az új szolgáltató exkluzív tartalomként kínálja majd a nyolc epizódból álló sorozatot, amely az állambiztonság informátora, Geri és új barátja, a karizmatikus fiatal forradalmár kultikus történetét követi nyomon.

A SkyShowtime-ra 1999 forintért fizethetnek elő az érdeklődők a weboldalon vagy a SkyShowtime alkalmazáson keresztül. Az új előfizetők korlátozott ideig 50 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a weboldalon keresztül a normál havi árból, élethossziglan, vagyis az ajánlatot kihasználó előfizetők a továbbiakban csak 999 forintot fizetnek.

A sorozatot eredetileg az HBO készítette, de költésgcsökkentés céljából végül sok más műsorral együtt kivették a kínálatból.

89 A besúgó  (2022)

dráma | politikai | thriller

SkyShowtime (2023.03.16.)

1985-ben közel járunk a nagy változásokhoz a politikai rendszerben, azonban még tartja magát a kommunista kormány. Geri Budapestre költözik, ahol egyetemen tanul, és csatlakozik... több»