Máris jöhet A kis hableány 2?

A Disney nem vesztegeti az időt, és úgy tűnik, hogy már most A kis hableány folytatásán gondolkodnak, amelyben Halle Bailey vinné a címszerepet.

A stúdió nemrégiben jelentetett meg egy teaser videót a produkcióval kapcsolatban, amelyben afroamerikai gyermekek A kis hableány előzetesére adott reakcióit gyűjtötte össze, bár a produkcióra premierjére egyelőre várniuk kell a nézőknek, a folytatás akár már most garantált lehet.

“Már a trailerre adott reakció is pozitív jelzést adott a Disney-nek, hogy jó döntést hozott” - nyilatkozta egy belsős, amelyet a Metro magazin adott közre, a stúdió előzetes elemzése szerint A kis hableány bevétele már a nyitóhétvégén is felülmúlhat minden korábbi elképzelést.

A pletykák szerint maga Halle is el volt ragadtatva a gyermekek reakcióitól, noha a fiatal színésznőt rengeteg rasszista támadás érte az elmúlt hónapokban a közösségi médiában.

“Emlékszem, hogy a forgatás legelején sokkal félénkebb voltam, mint amikor végeztünk a munkálatokkal, szóval úgy éreztem, hogy bizonyos értelemben együtt nőttem fel Ariel karakterével, és ez nagyon boldoggá tesz, szóval igen, azt hiszem, ez volt a legnagyobb tanulság számomra, hogy higgyek magamban” - mondta korábban a színésznő.

“Úgy értem, tudom, mit jelentett volna nekem kislányként, ha láthattam volna egy fekete Arielt. Amikor fiatalabb voltam, ha láttam volna, az megváltoztatta volna az egész életszemléletemet, szóval az a tény, hogy ezt megtehetem, nagyon király és hihetetlen számomra, és a bennem lévő kislány teljesen odáig van az örömtől” - tette hozzá Bailey.

A kis hableány 2023 májusában érkezik a hazai mozikba.

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»