Máris megvan Jason Statham utódja, és nem kispályásról van szó!

Jason Statham majdnem bajt csinált. Már minden együtt állt a Sokkal több, mint testőr rendezőjének új akció-vígjátéka, a A torontói ember (Patrick Hughes) forgatására, amikor a színész az utolsó pillanatban összeveszett a producerekkel, és kiszállt a közös munkából.

A vita oka állítólag az volt, hogy Statham több káromkodást szeretett volna a szövegében, a film többi alkotója pedig attól félt, hogy emiatt egy kategóriával feljebb ugorhat a vígjáték korhatár-besorolása.

A filmben Statham profi bérgyilkost alakított volna, aki egy összekeveredett AirBnB foglalásnak köszönhetően kénytelen egy lakásban megszállni egy ócska kis szélhámossal, akit Kevin Hart alakít: és természetesen összekeverik őket, és az egymástól nagyon különböző, örökké civakodó páros természetesen együtt kénytelen megoldani a helyzetet.

Hart-nak és a producerknek viszont alig két héttel a közös munka előtt egy másik – de legalább ilyen rázós – problémát kellett megoldaniuk: az utolsó pillanatban új színészt találni a szerepre. És sikert arattak: a film talán jobban is járt azzal, hogy Woody Harrelson éppen ráért, és úgysem szeret pihenni. Elvállalta a beugrást, így ő fog Kevin Hart mellett marháskodni.

Időhúzásra nem is volt idő: már a A torontói ember novemberi bemutatóját is kitűzték.