Máris tervezik Az éhezők viadala előzményfilmeket

A Lionsgate nem mondott le a franchise-ról, újabb filmek várhatóak.

A Lionsgate elnöke, Michael Burns a UBS konferenciáján elmondta, hogy Katniss történetével korántsem ért véget Az éhezők viadala, bár részleteket egyelőre nem árult el.

A frachise negyedik része ugyan nem teljesített a várakozásoknak megfelelően, és könnyen lehet, hogy a széria leggyengébb bevételi mutatóival fog zárni, ez azonban nem jelenti azt, hogy a rajongóknak le kell mondaniuk Az éhezők viadala világáról. 

Burns elmondta, hogy a rajongók hiányolták az arénákat az utolsó két részből azonban hozzátette: 'Ha időben visszafele haladunk, biztosan lesznek még arénák.' 

Nem először hallani arról, hogy a stúdió nem akar lemondani a szériáról, és továbbra is hosszú távra tervez. Annyi már biztos, hogy fejlesztés alatt áll a tematikus kalandpark, de Burns szavai nyomán, és az eddigi híresztelések alapján könnyen levonhatjuk a következtetést, hogy előzményfilmekkel fog bővülni Suzanne Collins univerzuma.

Az Éhezők Viadala - A kiválasztott befejező rész a premierje óta uralja a hazai bevételi listákat, és továbbra is nagy sikerrel fut a mozikban.