Még idén nyáron megérkezik a mozikba Lars Klevberg rendezésében a kultikus horrorfilm remakje, a Gyerekjáték.

A filmmel kapcsolatban többször is felmerült a kérdés, ki kölcsönzi majd a hangját a gyilkos babának, Chuckynak. Noha éveken keresztül  Brad Dourif-ot hallhatták a nézők a szinkronszerepben, egy ideje már tudható volt, hogy Dourif nem vett részt a munkálatokban.

Izgalmas hír érkezett az idei kaliforniai WonderCon-ról, ahol maga Mark Hamill jelentette be, hogy az ő hangján fog megszólalni Chucky, a hírt pedig szintén megosztotta egyik közösségi oldalán.

„Ha gondolkodtál már azon, ki fogja szinkronizálni Chuckyt az új Gyerekjátékban, nos, épp őt nézed! Alig várom, hogy egy ilyen ikonikus karaktert életre kelthessek, és úgy mutathassam be nektek, mint ahogy soha előtte nem láthattátok.”, nyilatkozta a színész.

Noha Mark Hamill-t főként a Luke Skywalkerként ismerhetik a nézők a Star Wars franchise-ból, tudvalévő, hogy a színész adta a hangját több alkalommal is Joker karakterének a Batman animációs sorozatban, illetve a szériából készült Arkham videojátékokban. A Gyerekjáték pedig rövidesen, ez év június 20-án érkezik a hazai mozikba.