A rajongók újabb kereszttüzébe került az Amazon: Ügyvéd legutóbbi epizódja egy szexjelenet miatt. Idelent mutatjuk.

A szériában felbukkan Daredevil, azaz Matt Murdock, akit ezúttal is Charlie Cox alakít. Ezt a szereposztást persze mindenki nagy örömmel fogadta, az viszont már sokaknak nem volt ínyére, hogy Matt és Jennifer Walters intimebb kapcsolatba kerültek egymással.

“Daredevil egy könnyed karakter, de az, hogy úgy viselkedik, mint egy k**va, ez az a pont, ahol meghúzom a határt” - írja egy felháborodott kommentelő a Twitteren.

“Szerintem Daredevil megjelenését egész jól kezelték, de a szexjelenet miatt tényleg figyelmen kívül hagyják a katolikus gyökereit” - írja egy másik hozzászóló.

“Ez egy árulás nekünk, rajongóknak, hogy kedvenc karakterünk, akivel mindannyian azonosulunk, szexel. Ez irreális” - jegyezte meg humorosan egy további rajongó.

Daredevil a Netflix sorozatában egyébként Elektrához került közelebb, míg az eredeti képregényekben a Fekete Özveggyel is gyengédebb viszonyt ápoltak. Többen mindenesetre úgy gondolják, hogy ez a történetszál egyébként is megkésett az Amazon: Ügyvéd sorozatban, hiszen már csak három epizód van hátra az évadból.

akció | dráma | kaland | sci-fi | vígjáték

Jennifer Walters egy egyedülálló, harmincas ügyvédnő és egy zöld, kétméteres szupererős, Hulk bonyolult életét éli. több»