Harrison Ford is csatlakozott az MCU-hoz, a színészlegenda az Amerika Kapitány 4 és a Thunderbolts filmekben fogja alakítani Vörös Hulk karakterét.

Ford egyúttal a tavaly márciusban elhunyt William Hurt után formálja meg Thaddeus Ross-t, és bár az új szereposztás sokakat meglepett, a színész egy friss interjúban magyarázta el, miért is vállalta a felkérést.

“Nem is tudom. Nem tudom megmagyarázni magamnak, de úgy tűnik, mindenki jól érzi magát. Nagyon úgy tűnik, ezek a nagyszerű színészek mind nagyon jól érzik magukat a Marvel-filmekben. Szeretek olyan dolgokat csinálni, amelyek különböznek attól, amit korábban csináltam, és boldoggá teszik az embereket” - nyilatkozta Ford a The Hollywood Reporternek.

Vörös Hulk először az 1962-ben bukkant fel a Hihetetlen Hulk képregényben. A Thunderbolts produkcióban egyébként David Harbour is visszatér majd Vörös Őrzőként, aki korábban egy igencsak humoros megjegyzést tett Ford castingolásával kapcsolatban.

“Nagyon fogom élvezni a forgatás. Úgy értem, el tudjátok képzelni Harrison Fordot egy dühös zöld ruhában, pingponglabdákkal mindenhol?” - mondta a színész.

A két produkcióra viszont 2024-ig kell várniuk a nézőknek, Harrison Ford viszont még az idén visszatér az Indiana Jones és a sors tárcsájában.

akció | kaland

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»