Jonathan Majors a Men's Health magazin címlapján mutatta meg izmait. A 33 éves színész egy Baywatchot idéző fürdőnadrágban pózol egy medencében a kiadvány címlapképén.

A magazinban Jonathan számos témáról mesélt, többek között a Marvel Cinematic Universe-hez való csatlakozásáról, a testéről és a szerelemről. A saját kaszkadőrmutatványairól és arról, hogy meggyőzte a közönséget arról, hogy a karakterei valódiak:

"Az emberek néha két órán keresztül követik ezt a karaktert. Nagyon keményen próbáltam az igazságot elmondani, ami nem könnyű. Egy részük tudni fogja. Ez Kang, de ez nem az én Kangom. Ez a szomszédos Kang. Az egy kaszkadőr. A The Harder They Fall-ban nagyon különleges módon lovagolok egy lovon. Ha egy kaszkadőrt teszel rá, azt mondják: "Nincs meg benne az a nagyképűség. A feje nem bukfencezik. Soha nem szabad azt hinni, hogy nem ő az. Tudod, hogy ő az. Szóval bízz benne."

Mi vonzotta őt Kang szerepéhez, amit a Bosszúállókban fog eljátszani: Az Bosszúállók: A Kang-dinasztia című filmben, amelyet 2025-ben mutatnak be: "Kang karaktere és dimenziói. És a benne rejlő potenciál. Azt gondoltam, hogy megkockáztatom. Killmonger, Thanos és Kang nem rokonok, és ez jót tesz az MCU-nak. Ez sokszínűbbé teszi a filmet."

Arról, hogy ellenáll a kísértésnek, hogy túlzásba vigye a fizikai átalakulást, amikor az a munka része - különösen, ha egy cizellált szuperhőst játszik: "Ránézek Kangra, és azt mondom: "Oké, király. Ez egy bizonyos IP, ahol az emberek ezt minimálisan elvárják. Senki sem hozhatja magát vagy a családját olyan helyzetbe, hogy fájdalmat okozzon, de a saját kellemetlenséged nem feltétlenül rossz dolog. Ez a fejlődés. Nem kényelmes, de azért vagy itt, hogy megmentsd a világot, nem igaz? Vagy átvenni a hatalmat a világ felett."

A romantika megtalálása a munkájában: "Ez egy foglalkozás. Tulajdonképpen ez az, ami az intim kapcsolataimon kívül állandóan foglalkoztat. Ilyen szempontból szerencsés vagyok. Egyszerűen csak nagyon szeretem. Néha ez egy munka. De van ez a sportoló bennem, aki úgy van vele, hogy: "Oké, még egy ismétlés; ez az utolsó kör. Van ebben valami romantikus. Hajnali fél ötkor végzel a munkában, hazavezetsz Los Angelesben a Topanga Canyonon keresztül, és senki sem jár az úton. A kutyáimat is magammal viszem a munkába. Szóval a kutyáim a kocsiban vannak. Lehúzom az ablakokat. A Radiohead szólt. És csak hajtotok. Ez a legjobb, ember."

A színésszel készült teljes interjú (angol nyelven) itt olvasható.

Itt pedig Kang nagy belépője, ha valaki nem tudná hová tenni a karaktert: