Marvel: Jön a Wonder Man, de kicsoda ez az új szuperhős?

Újabb karakterrel bővül a Marvel filmes univerzuma, Simon Williams, azaz Wonder Man sorozatot kap a Disney+-on.

A projekten a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton dolgozik majd, ez már alapjában véve is rendkívül izgalmasan hangzik, Wonder Man karaktere viszont erősen kapcsolódik Wanda és Vízió történetéhez.

Mindkét karakter története egyelőre lezáratlannak mondható az MCU-ban, aki látta a WandaVízió sorozatot, az tudja, hogy a Paul Bettany által megformált szereplő sorsa mintha nem dőlt volna el teljesen.

Wanda Maximoff az idén májusban megjelent Doctor Strange az őrület multiverzumában tért vissza a sztori főgonoszaként, és bár a film lezárása mintha egyértelművé tenné, hogy mi is vár rá a jövőben, a további visszatérése szintén nem zárható ki.

És itt jön a képbe Wonder Man, aki az eredeti képregények szerint képes volt agyhullámai segítségével életre kelteni VÍziót, ebből kifolyólag testvéri kapcsolat alakul ki közöttük, illetve Simon szintén gyengéd érzelmeket táplál Wanda iránt.

Simona képregényekben a szuperhős-identitásán kívül szupersztár is, aki kaszkadőrként és akciószínészként futott be karriert Hollywoodban. Lehetséges tehát, hogy Wonder Man egy olyan hőst, aki szuperhősfilmeket készít, az ő jelenléte pedig egyfajta metatörténetként működhet majd az MCU-ban.

A projektről a The Hollywood Reporter számolt be elsőként, bővebb információ egyelőre viszont nem látott napvilágot, azonban a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk az előkészületekről.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»