Mától a Disney+-on: Egyszerre kaptuk meg a 100%-os Marvel-sorozat mindkét évadát!

Holdlány és Ördögi Dinoszaurusz című amerikai animációs sorozat Lunella Lafayette és dinoszaurusz társának, Ördögi Dinoszaurusznak a történetét meséli el. 

A Marvel Comics azonos nevű karakterei alapján készült szériát Steve Loter, Jeffrey M. Howard és Kate Kondell fejlesztette a Disney Channel számára. Miután a 13 éves szuperzseni, Lunella véletlenül egy időörvényen keresztül a tíz tonnás T-Rexet, az Ördögi Dinoszauruszt a mai New York Citybe hozza, a duó együtt dolgozik azon, hogy megvédje a város Lower East Side-ját a veszélytől.

A sorozatban többek között a Mátrix-filmekből ismert Laurence FishburneCobie Smulders és Wesley Snipes hangját hallhatjuk. Az animációs sorozat színvonalát mutatja, hogy még a produkció premierje előtt a megújították egy második évaddal.

A Rotten Tomatoes weboldalon a Holdlány és Ördögi Dinoszaurusz 100%-os értékelést kapott, dicsérték a forgatókönyvet, az animációt, a filmzenét és a karaktereket. Öt Emmy-díjjal is jutalmazták. Az oldal kritikai konszenzusa a következő: „Káprázatos látványvilágával és lendületes tempójával, amely mintha egyenesen egy gyermek képzeletéből áradna, a Holdlány és Ördögi Dinoszaurusz lenyűgözi nemcsak a gyerekeket, de az animációs filmek szakértőit is.”

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

Miután a 13 éves szuperzseni, Lunella véletlenül egy időörvényen keresztül a tíz tonnás T-Rexet, az Ördögi Dinoszauruszt a mai New York Citybe hozza, a duó együtt dolgozik... több»