Bármennyire is kultikusnak számít a Futurama sorozat, annak idején kétszer is törölték, ám a széria ismét “feltámad”, így a Disney+-on érkezik a vadonatúj tizenegyedik évad.

A Futurama sikere sokkal inkább a saját közönsége rajongásának, mint a népszerűségnek volt köszönhető. Négy évad után 2003-ban végül a FOX a nem kielégítő nézettségi mutatók miatt törölte a sorozatot. 2007 és 2009 között végül négy tévéfilmet sugároztak, amelyeket később a Futurama ötödik évadává dolgoztak át, majd 2010-ben tért vissza a Comedy Centralon a hatodik évaddal, a hetedik évad után viszont ismét törölték a sorozatot.

A félreéértés elkerülése végett a Futurama 6. és 7. évada két részből áll. Néha azonban ezeket a részeket teljes évadoknak tekintik, ezért a Disney +-on tíz évad szerepel.

Kevés széria büszkélkedhet azzal, hogy azok után, hogy kétszer is elkaszálták, ismét vissza tudott térni a képernyőkre. Márpedig a Futuramának sikerült ezt meglépni, a tizenegyedik évaddal együtt pedig a teljes széria is elérhető a Disney+ műsorkínálatában.

animáció | kaland | vígjáték

Az új évadban figyelemmel követhetjük Fry és Leela eposzi szerelmi történetének fejleményeit, kideríthetjük Nibbler alomdobozának rejtélyes tartalmát, és megismerhetjük a... több»