A Semmi című sorozatot argentin filmesek, Mariano Cohn és Gastón Duprat készítették, akik korábban az Út a díjesőig és az El encargado sorozatért feleltek.

Ebben az argentin dramedyben Manuel egy tipikus buenos aires-i férfit alakít. Élelmiszerkritikus, esztéta és általános provokatőr, aki évtizedek óta él együtt egy nővel, aki majdnem minden feladatot ellát az életében. De amikor ő meghal, minden megváltozik - és Manuel rájön, hogy nem tud semmit sem egyedül csinálni. "Egy történet a kultúráról és az életről, arról, hogyan visz egy változás egy váratlanul gyengéd kalandba." Luis Brandoni Manuelt alakítja, és Robert De Niro is feltűnik a képernyőn, mint Manuel régi barátja New Yorkból, aki csatlakozik hozzá Buenos Airesben, hogy sétáljanak és beszélgessenek a városban. A sorozatban szerepel Majo Cabrera, María Rosa Fugazot, Daniel Aráoz és Silvia Kutika. Úgy tűnik, hogy ez a film legalább annyira szól az ételekről és a tökéletes főzésről, mint egy mogorva öregember panaszáradatáról. Érdemes megnézni, különösen, ha szeretnél többet megtudni Buenos Airesről.

Ha az ajánló felkeltette az érdeklődésed, és rendelkezel Disney+ előfizetéssel, nincs más dolgod, mint sorozat mafabos oldalán található, “Hol nézheteted” szekció alatti Disney+ gombra kattintani!

75 Semmi  (2023)

dráma | vígjáték

Egy ikonikus bonviván, akinek alig van elég pénze, hogy fenntartsa gazdag életmódját, felfogad egy fiatal paraguayi nőt, hogy helyettesítse a nemrég elhunyt szobalányt, aki több... több»