A szuperhős filmekkel mára már Dunát lehet rekeszteni, így nem könnyű újabb fogást találni a műfajon. Szerencsére A rendkívüli című sorozat méltó a nevére, sőt a szuperképességek felvonultatása mellett még vicces is. A történet egy olyan nőről szól, aki minden különleges képességét elveszti egy, a természetfeletti uralta világban.

Ha ez a rövid bevezető most mégsem kápráztatott el, azért még ne írd le a sorozatot!

Az Esküvői szezon és a Save Our Squad with David Beckham után A rendkívüli volt a harmadik Disney+ eredeti sorozat, amelyet az Egyesült Királyságban gyártottak és hatalmas siker lett.

A rendkívüli első évadának fináléja nagy sikert aratott a nézők körében, ezzel elérte azt, hogy a rajongók azonnali folytatást követeljenek. Íme, egy kis emlékeztető arról, hogy mi történt az első évadban:

Kash gyakorlatilag a legrosszabb pasi címére pályázott, végre Carrienek is elege lett belőle. Az elválás azonban nem könnyű, mert Kash minden szakítás után visszatekeri az időt, hogy lássa, hol hibázott. És még egy szép bulit is szervezett!

Eközben Jizzlord Jen ízlése szerint túlságosan tapadóssá válik, így a lány megpróbálja behúzni a kapcsolati kéziféket. Ez azonban visszaüt, amikor Jizzlord meghallja, hogy Jen panaszkodik Kashről Carrienek.

Jen szívélyes beszélgetést folytatott az anyukájával, aki egy kicsit féltékeny Jen elhunyt apjához fűződő kapcsolatára.

Ahogy a buli folytatódik, Kashnak egyre nehezebb elfogadni a szakítást. 28 órája ébren van, folyamatosan visszatekeri az időt, és még az EU-ban tiltott ipari energiaitalokra sem számíthat. Végül kimerülnek a tartalékai, így kénytelen szembenézni azzal, hogy Carrie szakít vele.

Miután megérti az igazi érzéseit Jizzlord iránt, Jen kirohan az éjszakába, és a páros jelenete azzal zárul, hogy az esőben csókolóznak egy meglepően aranyos kis romantikus pillanatban. 

Az évad záró jelenete rendkívül optimista. Carrie meglépte, amit a legjobbnak vélt. Jizzlord megtalálta a szerelmet Jenben, és Jen végre készülődik, hogy megszerezze magának a szuperképességét.

A Disney+ szinopszisa az új évadhoz: "A második évad ott folytatódik, ahol az első abbamaradt, követve Jent a képességei útján, amikor kliensként regisztrál a hatalom klinikára. Jen hamarosan rájön, hogy a képessége megtalálása nem olyan könnyű, mint remélte, és az életének többi területén sem minden zökkenőmentes.

Jizzlord váratlan felismerést élt át a múltjával kapcsolatban, míg Kash és Carrie teljesen érett és méltóságteljes módon próbálják kezelni a szakításukat, ami nem könnyű, amikor még mindig egy tető alatt élnek. Úgy tűnik, hogy Jen és a banda olyan új felnőtt problémákkal és kaotikus helyzetekkel foglalkozik, amelyekre egyikük sem volt felkészülve."

A sorozat a Rotten Tomatoes kritikai portálon megjelent nézői szavazatok alapján jelenleg 100%-on áll.

Ha szívesen megnéznéd a sorozat második évadát és rendelkezel Disney+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Disney+ gombra kattintani.

akció | kaland | vígjáték

Az első évad folytatásában Jen még mindig képességeit fejleszti, és miután beiratkozott az energiaklinikára, rájön, hogy a folyamat nem is olyan egyszerű, mint remélte. A... több»