Az összetört szívek gimije (Szívtipró gimi): új félév, új kihívások. Itt az ideje, hogy leporoljátok az iskolatáskákat, mert indul a második félév a Hartley Gimnáziumban.

A sorozat 1. évadának átütő világsikere után, amely nemzetközi Emmy-díjat nyert, a 2. évad premierje világszerte április 11-re várható a Netflixen. Az új évaddal új arcok is csatlakoznak a társasághoz:Angus Sampson (Furiosa: Történet a Mad Maxből, Az igazság ára) csatlakozik a tanári karhoz, a fakultás vezetőjeként. Az Angis által alakított Timothy Voss egy über férfias sporttanár, aki begyógyítja az iskola vérző szíveit. Rachel House és Chika Ikogwe visszatér Woodsy és Jojo, a Szívtipró gimi elkötelezett munkatársainak szerepében.

Friss arcok: Sam Rechner játssza Rowan Callaghant, egy szerény vidéki fiút, akinek száraz humora és a klasszikus filmek iránti szenvedélye egyenest belesodorja őt a gimis élet káoszába és egy igazán epikus szerelmi háromszögbe. Kartanya Maynard pedig Zoe Clarke-ot alakítja majd, aki a cölibátus híve és puritán bandájával együtt azzal fenyeget, hogy belülről buktatja meg az SLT osztályt.

A második félévre minden hősünk visszatér a "kerület legalacsonyabb rangú iskolájába". De a friss dögös csajok, egy új sporttanár és egy titokzatos támadó minden reményt felborítanak a békés félévre, miközben az iskola kapitányi posztért vérremenő és tisztességesnek cseppet sem mondható verseny folyik. 

A Fremantle Australia és a NewBe által gyártott Szívtipró gimi 2. évadának forgatására Sydneyben (Gadigal, Dharug, Dharawal, Ku-ring-gai és Gundugarra földjén), Ausztráliában került sor, ahova az összes kedvenc szereplő visszatér a viharos tanévkezdés után.

Az első évad világszerte szenvedélyes rajongótáborra tett szert azzal, hogy őszintén ábrázolta azt, amivel a mai tinédzserek szembesülnek: az első szerelemtől kezdve a szexen, a traumán és a szakításokon át a befogadásig.

A Rotten Tomatoes kritikai portálon a nézőktől beérkezett vélemények alapján eddig 100%-os értékelést kapott a sorozat. Te megnézed a második évadot?

Ha igen a válasz (és rendelkezel Netflix előfizetéssel), akkor nincs más dolgod mint a széria  mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dráma | romantikus

Amikor Amerie már azt hitte, hogy végre nyugodtan kezdheti az új tanévet, újabb gondok és aggasztó zaklatások sorozata kezdi megzavarni az életét. több»