Mától a Netflixen: A 3. évaddal véget ér a sikeres sorozat, már nézhető a platformon

A Svédországból érkező sorozat, ami nagy sikereket ért el  2021-es indulása óta, most utolsó évadával búcsút mond nézőinek. A Szerelem vagy kötelesség című produkció középpontjában egy herceg áll, akinek származása miatt rengeteg elvárás nyomja a vállát, viszont ő inkább a szívét követné és szabadabb életet élne.

A sorozat három évad erejéig futott, ami alatt a főszereplő, Wilhelm egy előkelő iskola, a Hillerska növendéke volt. Itt beleszeret diáktársába, Simonba - ami problémákat okoz Wilhelm hercegi teendői és kötelességei körül.

A második évad végén a koronaherceg színt vall a nyilvánosság előtt egy kompromittáló videó kapcsán, ami meglepi a királyi családot és a népet egyaránt - itt búcsúzhattunk el tőle és most kiderül, milyen következményei lesznek őszinteségének.

A sorozat a Netflixen nézhető, valamint elérhető egy kattintással is weboldalunkról is a mafabos adatlapról a Netflix logójára kattintva. Természetesen megtekintéséhez előfizetés szükséges a szolgáltatónál is.

dráma | romantikus

A harmadik évadban Wilhelm beszéde nemcsak a bíróságon, hanem az egész iskolában következményekkel jár, mivel Hillerska az iskola történetének legsúlyosabb válságával... több»