A kalózkalandok rajongói már évek óta várják A Karib-tenger kalózai 6-ot, de itt egy film, ami (átmenetileg) kielégítheti az igényeket. Mától a Netflixen a Kalózok: Az utolsó királyi kincs.

A volt feleségével, Amber Hearddel folytatott háborúja után Johnny Depp valószínűleg soha többé nem fogja eljátszani Jack Sparrow-t, de az biztos, hogy két új Karib-tenger kalózai projekt jelenleg is készülőben van. De mit tegyenek azok, akik már ki vannak éhezve egy jó kis kalózos filmre? 

A dél-koreai akciókaland, a Kalózok: Az utolsó királyi kincs mától nézhető a Netflixen, melynek már az előzetese vizuálisan lenyűgöző szórakozást ígért.

A történet Goryeo királyi család legendás kincse körül bontakozik ki, amely sok évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt. A Woo Moo-Chi (Kang Ha-Neul) köré szerveződő kalózcsapat elszántan indul a legendás gazdagság felkutatására.

Útjuk során azonban a tengerészek és a kalózok nemcsak mindenféle misztikus veszélyekkel találkoznak, de szembe kerülnek a ravasz Bu Heung-Soo-val is (Kwon Sang-Woo), aki szintén a kincsre pályázik.

Az utóbbi idők koreai sikerei mellett nem lennénk meglepve, ha a Kalózok is pillanatok alatt bekerülne a Netflix legnézettebb műsorai közé.

akció | kaland

A 2014-es "A kalózok" folytatása ez az akció-kalandfilm. Egy tengeri csatáról szól kalózok, banditák és úttörők között, akik királyi aranyat keresnek, amely egy... több»