A Tündérkert a tavalyi év legjobban várt magyar történelmi kalandsorozata volt.

A hazai sajtóban a magyar Trónok harcaként emlegetett széria Móricz Zsigmond Erdély-trilógiájának első, Tündérkert című kötete alapján készült. 

A sorozat tele van szerelemmel, szenvedéllyel, hatalmi harcokkal, árulással. A nézők találkozhatnak a fiatal és vakmerő Báthory Gáborral, a komoly és harcedzett Bethlen Gáborral és a véres grófnő néven ismert Báthory Erzsébettel. A történet egy olyan korban játszódik, amikor egy pillanat elegendő volt ahhoz, hogy a barátból ellenség váljon, amikor mindenki csak magában bízhatott.

Báthory Gábor szerepét Katona Péter Dániel, Bethlen Gábort Bokor Barna játssza. A Tündérkert gyönyörű és izgalmas női karaktereit mások mellett Szamosi Zsófia, Szőke Abigél, Dobos Evelin, Gáspár Kata, Balsai Móni, Parti Nóra és Éder Enikő alakítják, mellettük főbb szerepekben többek között Kálloy Molnár Péter, Rajkai Zoltán, Pataki Ferenc, Lukács Dániel, Pál D. Attila, Dimény Levente, Henn János és Németh B. Kristóf látható.

dráma | romantikus | thriller | történelmi

A mester és a tanítvány, a nyugodt erő és a féktelen szenvedély, a hűséges férj és a csapodár szerető, a megfontolt politikus és a lánglelkű fejedelem: Bethlen és Báthory.... több»