Mától a Netflixen: Egy szerelmi háromszög hátborzongató története az új true crime dokuban

Az online társkeresés egyik legsötétebb oldalát tárja fel a Netflix legújabb dokumentumfilmje. A Szerető, zaklató, gyilkos mától elérhető a platforomon.

Dave Kroupa még 2012-ben regisztrált az egyik ilyen platformon abban a reményben, hogy társat találhat. Épp akkoriban ért véget egy korábbi kapcsolat, a férfi pedig alig várta, hogy újra rátaláljon a szerelem. Így ismerkedett meg Liz Golyarral, egy egyedülálló anyukával, nem sokkal később pedig egy másik egyedülálló anya, Cari Farver is besétált Kroupa autószerelő műhelyébe, hogy megjavíttassa az autóját.

Kroupa azonban aligha lett volna képes megjósolni, mi fog onnantól kezdve kibontakozni: egy tragikus szerelmi háromszög, amely veszélybe sodorja őt és mindenkit, aki fontos a számára. Kroupa és Golyar noha rendszeresen találkoztak, a férfi közölte a nővel, hogy nem szeretne egyelőre mélyebben elköteleződni, amelyet úgy tűnt, a nő tudomásul is vett. Kroupa nem sokkal később ismerkedett meg Fraverrel, ám ahogy felértek a férfi lakására egy találkozót követően, a folyosón összefutottak Golyarral. A nő azt állította, hogy csupán a holmijáért jött, ez a véletlen találkozás azonban mindannyiuk életét örökre megváltoztatta.

A Sam Hobkinson rendezésében Szerető, zaklató, gyilkos készült true crime dokumentumfilm tehát mától elérhető a platform műsorkínálatában, a produkció mafabos adatlapján taláható Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum | krimi

Ebben a fordulatos dokumentumfilmben egy szerelő először próbálkozik az online társkereséssel, és találkozik egy nővel, aki a romantikus megszállottságot halálos végletekig viszi. több»

Rendező: Sam Hobkinson