Nézd meg Ambika Modot és Leo Woodallt a David Nicholls bestseller regényéből készült legújabb adaptációban, az Egy napban

A közelgő Netflix limitált sorozat Dex és Em évtizedeken átívelő szerelmi történetét meséli el, ahogy minden év ugyanazon a napon találkoznak újra. A regényből 2011-ben már készült egy filmadaptáció, amelyben a főszerepet Anne Hathaway és Jim Sturgess játszották. Ezúttal egy 14 részes brit sorozat készült a történetből.

1988. július 15., Emma Morley és Dexter Mayhew ballagásának éjszakája. Habár az egyetem éppen befejeződik, a két diák ezen a napon beszél egymással először, hogy másnap külön utakon folytassák. Vajon hol töltik évről évre ezt a napot a jövőben? Dex és Em minden epizódban egy évvel idősebb, a sorozat bemutatja, ahogy idősödnek, ezzel együtt változnak, miközben külön utakon járva megtapasztalják az élet jó és rossz oldalát. 

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva holnaptól már nézheted is!

A sorozat a Rotten Tomatoes kritikai oldal értékelése alapján jelenleg 94%-on áll. Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

71 Egy nap  (2024)

dráma | romantikus | vígjáték

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»