A magányos farkas útja csatlakozik a Netflix egyre bővülő harcművészeti anime-könyvtárához. Mától megtalálod a streaming szolgáltató kínálatában!

A magányos farkas útja egy japán Netflix Original anime sorozat, amelyet Atsushi Ikariya rendezett Baku Yumemakura regénye alapján. A Netflix elárulta, hogy az anime harcainak valósághűsége érdekében a sorozat a való életből merített ihletet, és különböző eredetű harcművészekről készített felvételeket, például a boksz, a karate, a brazil jiu-jitsu, a birkózás és a szumó sportágakról.

A  történet szerint a múlt bűnei utolérik Juzo Fujimaki (Ryouta Takeuchi) képzett harcművészt megzsarolják, hogy vegyen részt egy halálos földalatti harcművészeti versenyen, miközben egy elszánt nyomozóval kell megküzdenie, aki a sarkában van, és három millió jen vérdíjat tűztek ki a fejére.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | animáció | fantasy

A szökevény Juzo Fujimakit megzsarolják, hogy vegyen részt egy versenyen, ahol halálos harcművészekkel kell megmérkőznie. több»