Mától a Netflixen: Ezúttal a föld alatt feszegetik a határaikat a játékosok, megérkezett a 2. évad

Ha azt gondoltad, hogy A 100 legrátermettebb első évada hatalmas volt, a második évad le fog dönteni a lábadról.

A koreai valóságshow új évada március 19-én debütál a platformon, ezzel új határokat feszeget. A második évadban magasabbak a tétek, nehezebbek a kihívások és az aréna - egy hatalmas bánya - még hatalmasabb. De sok minden továbbra is ismerős lesz. Ahogyan korábban, egy 100 tagú, színes mezőnyből álló csoport, minden korosztályból, nemből és edzettségi szinttel, különféle küldetéseken vesznek részt. A cél annak meghatározása, hogy ki rendelkezik "ideális testalkattal". És ahogy ez már csak lenni szokott, a válasz nem olyan egyértelmű. 

"Első helyezett voltam a Koreában megrendezett Strongman Versenyen, így eléggé büszke voltam arra, hogy az egyik legerősebb ember vagyok Koreában" - nyilatkozta Jo Jin-hyeong a tavalyi évben. "De most, hogy részt vettem A 100 legrátermettebb műsorában, rájöttem, hogy a fizikai erő valójában egy tág spektrumon mozog. Nem csak a fizikai erő számít, hanem sok különböző dolgoknak kell együtt állnia ahhoz, hogy a legrátermettebb legyél."

Jang Eun-sil és Jo Jin-hyeong, a dél-koreai nemzeti birkózó, crossfites és ssireum játékos, tanácsokkal szolgáltak a 2. évad versenyzői számára. "Ahhoz, hogy túlélj, mindent bele kell adnod és ki kell tartanod.” - mondja Jang. "Az emberek megtéveszthetnek. Soha ne bízz senkiben!" Jo hasonló dolgokat hangsúlyoz, hozzátéve: "Mindenki az ellenséged. Ez egy nagyon kegyetlen világ."

A 100 között szerepelnek olyan neves sportolók, mint Kim Dong-hyun, az első koreai UFC harcos, aki a legtöbb győzelemmel büszkélkedhet Koreában; Lee Won-hee, az aranyérmes dzsúdós; és Anthony Jung, az aranyérmes birkózó. A versenyzőknek között nem hivatásosok is szerepelnek. Többek között egy ügynök, színészek, énekesek, rendőrök és katonák.

Ha szívesen megnéznéd a sorozat 2. évadát és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

valóságshow

A sikeres első évadot követően újabb versenyzők állnak a kihívások elé. A száz remek fizikummal rendelkező résztvevő versenybe száll a fődíjért és a dicsőségért. több»