Mától a Netflixen: Két sikersorozat is visszatért, mind a kettő már a 7. évaddal!

Két sikersorozat is folytatódik a Netflixen, megérkezett ugyanis a Hormonokkal túlfűtve és az Elit hetedik évada, ám úgy tűnik, hogy mindkét szériától a jövőben búcsút kell venniük a rajongóknak.

Az előzetes értesülések alapján ugyanis a nyolcadik évaddal mindkét sikersorozat lezárul majd. Mindkét produkció egy igazi “coming of age” sztori, míg a Hormonokkal fűtve a nyers humorra támaszkodik, addig az Elit egy szenvedélyes történetet mesél el.

Ne is szépítsük, a Hormonokkal túlfűtve animációs szériát határozottan annak találták ki, aki szereti, ha egy “fontos” témát alaposan a földbe döngölnek egy-egy illetlenül elsütött humorral. Nick Kroll és Andrew Goldberg saját elmondásuk szerint számos gyerekkori emlékből merítettek, ez pedig mondani se kell, hogy átszüremlik a cselekményen.

Az Elitben viszont drámaibb fordulatokra számíthatunk.  Omar a kétnyelvű iskolában szeretne szakmai gyakorlatot végezni. Samuel halála után az elitiskolában töltött múltja egyszerűen nem hagyja nyugodni, ezért reméli, hogy a visszatérés lehetőséget ad neki, hogy feldolgozza a traumatikus eseményeket.

dráma | krimi | thriller

A hetedik évadban kiderülhet, ki volt a rejtélyes támadó, aki rálőtt hőseinkre, és megtudhatjuk, mindenki túlélte-e a támadást. több»

Mindkét széria tehát elérhető már a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapokon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

animáció

A sorozat hetedik évada a Bridgeton középiskola immár tizenéves diákjait követi a középiskola felé vezető úton. A változás az egyetlen állandó, mivel minden szereplőnek új... több»