Mától a Netflixen: Megmagyarázhatatlan(?) jelenségek nyomába ered a hátborzongató új doku-sorozat

Mától elérhető a Netflix műsorkínálatában a Megmagyarázhatatlan jelenségek aktái című dokusorozat.

Észak-Amerika-szerte hétköznapi emberek tapasztalnak rendkívüli és bizarr jelenségeket, amelyekre látszólag nincs magyarázat. Vagy mégis? A Netflix új sorozata épp ezeknek a jelenségeknek ered a nyomába. A széria nyolc olyan kísérteties találkozás után nyomoz, amelyek miatt talán elkezdesz megkérdőjelezni mindent, amit eddig tudtál mindezekről.

Minden egyes epizód látszólag megmagyarázhatatlan történeteket tár fel, amelyeket azok meséltek el, akik átélték őket. Az epizódok áttekintést nyújtanak a Mississippi államban történt idegenek általi történt feltételezett emberrablásokról, az amerikai kormány több mint 650 azonosítatlan tárgyról és fény jelenségről készült vizsgálatairól.

A Megmagyarázhatatlan jelenségek aktái mától tehát elérhető a platformon, a sorozat adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum | krimi | misztikus

A dokumentumfilm hátborzongató jelenségek nyomában jár – veszélyes találkozások, bizarr eltűnések, kísérteties történések, illetve egyéb zavarba ejtő események. több»