Itt a Nyerd meg az életed: A kihívás, ami a nagysikerű dél-koreai sorozatot élőszereplős reality show-vá változtatja.

Bár a Nyerd meg az életed valóságos verziója nem élet-halál kérdése, még mindig sok minden forog kockán: 456 játékos verseng a 4,56 millió dolláros fődíjért, ami a Netflix valaha volt legnagyobb pénznyereménye a valóságshow-k történetében. Számos feladat nyújt arra lehetőséget, hogy a játékosok határait kitolják, így kénytelenek lesznek megkérdezni maguktól, hogy meddig hajlandók elmenni a győzelemért, különféle szövetségek, kíméletlen stratégiák és árulások kíséretében.

A Nyerd meg az életed: A kihívás biztosan számtalan ravasz, trükkös feladatokkal teli meglepetést tartogat a nézők számára. Erről nem más, mint az eredeti sorozat rendezője és alkotója  gondoskodik.

A játékban résztvevő 456 játékost a világ különböző pontjairól válogatták össze, többségük angol nyelvterületről származik.  216 játékos az USA-ból, 99 pedig az Egyesült Királyságból. A játékosok több mint a felét a 20-as, 30-as korosztályból válogatták, de akad köztük 70 feletti is. 

Az Egyesült Királyságban forgatott kihívásra közel 81 000 fő jelentkezett,  a játék elengedhetetlen kellékét, a Young-hee figurát 3 hónapon keresztül építették. 60 000 egyedi csempét készítettek, hogy megépíthessék a különleges fürdőszobát.

Közel 20 tonnányi acélszerkezetet használtak, hogy megépíthessék az ágyakat…

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

https://www.mafab.hu/movies/squid-game-574320.html&tab=4