Megérkezett a Jó reggelt, Veronica záró évada.

A film előzetese még mélyebbre ás a Tainá Muller által alakított karakter, Verônica Torres bonyolult bűnszervezet felderítésére törekvő nyomozásába. Képbe kerül Jerônimo karakterére, akit Rodrigo Santoro alakít, valamint Dianára is, kinek szerepét pedig Maitê Proençára osztották. Emellett visszatérnek olyan karakterek, mint Reynaldo Gianecchini és Klara Castanho.

Az évad 3 része február 14-től látható a Netflixen. A fináléban összeállnak a kirakós utolsó darabjai, amiket Verônica az első évad óta próbál a helyére illeszteni. A Jó reggelt, Veronicát Raphael Montes készítette, Ilana Casoy-sal közösen írt könyvük alapján. Rendezője pedig az a José Henrique Fonseca, aki több mint 30 éve van jelen az audiovizuális iparágban, rendez projektet, amelyet a Zola Filmes készített a Netflix számára.

Ki az a Doúm? Ez a kérdés hajtja előre a Jó reggelt, Verônica harmadik és egyben utolsó évadát. A harmadik testvér után kutatva Verônica azt az árvaházat vizsgálja, ahol Brandão és Matias felnőtt. Egy kisvárosban találkozik Jerônimoval, a dúsgazdag farmerral, és anyjával, Dianával, egy gyönyörű és titokzatos nővel, aki a hely sötét múltjának titkait rejtegeti. Azonban, amikor egy maffiózó veszélybe sodorja Verô családját, a nő kénytelen versenyre kelni az idővel. Nincs menekvés, minden kockázatot vállal egy veszélyes macska-egér játékban, amelyben az élete a tét.

Ha szívesen megnéznéd a záró évadot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dráma | krimi | misztikus

A harmadik testvér után kutatva Veronica az árvaházban nyomoz, ahol Brandão és Matias nevelkedett. Egy kisvárosban találkozik Jeronimóval, a milliomos lótenyésztővel és... több»