Miamit nem hiába nevezik a Varázslatos Városnak. A makulátlan strandokon  keresztül a csillogó fényekig, a soha véget nem érő éjszakai életen át, mindig zajlik valamilyen esemény a város terein. Hamarosan te is átadhatod magad a reggaeton világának a Netflix új Neon című vígjáték sorozatán keresztül.  

A Neont Shea Serrano és Max Searle készítette, akik a sorozat vezetői között is szerepelnek. A történet három barátot követ, akik egy kisvárosból Miamiba költöznek, hogy nagy dolgokat valósítsanak meg a reggaeton világában. A sorozat nemcsak az életnagyságú álmokat, hanem a zeneipar kegyetlen komikus valóságát is hűen ábrázolja. 

„Az legelejétől kezdjük,” mondja az Emmy-díjas rendező, Oz Rodriguez, aki a Neon sorozatindító darabjáért felel. „A történet arról szólt, hogy ezek a latino fiatalok megpróbálnak elérni valamit, ez a téma nagyon érdekelt... Még nem érték el céljaikat, de már az élénk neon fényeket kergetik.”

De nem lehet reggaeton történetet mesélni a „Reggaeton Királya”, Daddy Yankee nélkül. Az elismert sztár nemcsak producerként asszisztált az alkotásban, hanem cameózik is a sorozatban.

A széria három barát útját követi nyomon. Tyler Dean Flores alakítja Santit, aki abban reménykedik, hogy a világ legnagyobb reggaeton sztárjává válik. Emma Ferreira (Instabil) Nesst, Santi menedzserét játssza, Jordan Mendoza (Kaleidoscope) pedig Felixként tűnik fel. Az Insecure sztárja, Courtney Taylor, Miaként szerepel, aki A&R képviselő, és érdeklődik Santi iránt.

A Grammy-díjas reggaeton producer Tainy, Lex Borrero és Ivan Rodriguez mind a sorozat zenei produceri csapatát erősítik. A trio eredeti dalokat írt a szériához. Rajtuk kívül a Neon16 és a Ntertain One Six, valamint az Indice Joe Rodriguez és Javier Nuno is hozzátett a sorozat autentikus zeneiségéhez.

Ha szereted a reggaetont, ezt a sorozatot nem érdemes kihagyni!

Ha rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is!

65 Neon  (2023)

vígjáték | zenés

Három barát egy floridai kisvárosból költözik el, abban a reményben, hogy Miamiban a reggaeton világában érvényesülni tudnak. több»