Vitathatatlanul legjobb évadával tér vissza A törvény nevében.

Régóta várt pillanat, A törvény nevében, az HBO egyik legelismertebb sorozata ezen a héten visszatér a platformra.

Az évek során a dráma olyan sztárokat sorakoztatott fel, mint Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Mahershala Ali és Colin Farrell. Most Jodie Foster és Kali Reis kapták a főszerepet. A rejtélyes antológiai sorozat Alaszka vadregényes tájaira repít minket, ahol egy csoport tudós sorsának megmagyarázhatatlan története bontakozik ki előttünk, akik egy északi kutatóközpontból tűntek el.

McConaughey és Harrelson ezúttal executive producerként csatlakoztak a stábhoz, míg a sorozat korábbi alkotója, Nic Pizzolatto, Issa Lópeznek adta át a stafétát. Ő az a mexikói író-rendező, aki leginkább 2017-es fantasy horror filmjéről, a Tigers Are Not Afraid-ről ismert.

A törvény nevében új évada úgy tűnik, éppolyan hátborzongató lesz mint a korábbiak. Az évad ezúttal sötét kultuszokra és a természetfeletti eseményekre fókuszál. 

Míg a sorozat korábbi évadai Louisiana-ban, Kaliforniában és az Ozark-hegységben játszódtak, a legújabb kiadás Alaszka Ennis nevű kitalált városába vezet - egy messzi északi pontra, ahol a tél derekán egyáltalán nem süt a nap. 

Ez a sorozatnak kísérteties atmoszférát kölcsönöz, számos karakter küzd mentális diszfunkcióval, melynek keretében hallucinálnak az állandó sötétség miatt.

A nyomozók, Liz Danvers és Evangeline Navarro, egy zavarba ejtő esetbe csöppennek, amikor nyolc tudós minden ok eltűnik egy északi kutatóközpontból.

Bár vannak nézeteltéréseik, a duónak együtt kell dolgoznia - kihasználva sajátos képességeiket és tudásukat - hogy összerakják ezt a hátborzongató puzzle-t.

Ha szívesen megnéznéd a negyedik évadot, és rendelkezel HBO MAx előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos oldalán, a “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gomra kattintani!

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»