A Park City bírósági ügy eseményeit feldolgozó Gwyneth kontra Terry: A síbalesetper című film mától streamelhető.

Korábban úgy tűnt, hogy az egész világ egyetlen bizonyos bírósági ügyre összpontosít: Gwyneth Paltrow ügyére, aki vád alá került, mikor síelés közben beleütközött a nyugdíjas szemészbe, Terry Sandersonba, Utah Deer Valley-ben.

Most a címlapokat megragadó történet dokumentumfilmmé válik, Gwyneth kontra Terry: A síbalesetper címmel. Itt van minden, amit eddig tudunk a sorozatról.

A dokumentumfilm-sorozat Terry Sanderson vádjára és a vele szembeni ellenperre épül, miután a két személy 2016-ban ütközött egy Utah-i sípályán, ami miatt Sanderson azt állította, fizikai és ezzel járó mentális sérüléseket szenvedett. Paltrow-t a bíróság márciusban ártatlannak találta.

Az 2023 elején lezajlott tárgyalásról folyamatosan beszéltek a közösségi médiában, a részleteket elemezték (ki ütközött bele kibe), és számos mém született (a legjelentősebbek a Paltrow panaszaira és búcsúzó mondatára épültek: "Minden jót kívánok").

A gyártó Optomen, akik a Johnny vs. Amber − az amerikai per és a Kim vs Kanye: A válás nevű egyéb hírességek bírósági drámasorozatok mögött állnak, folytatják a „Vs” sorozatukat a Discovery+ számára a két részes dokumentumfilmmel. Állítólag egy másik sorozat is készül Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvői drámájáról, Peltz-Beckham vs The Wedding Planners címmel (ezt is hozzáadhatjuk a kötelező megtekintési listánkhoz).

A sorozat itthon a HBO Max felületéről érhető el.

dokumentum

A polgári per története, amelyben Gwyneth Paltrowot beperelte – a színésznő pedig később visszaperelte – Terry Sanderst, miután 2016-ban összeütköztek egy utahi sípályán. több»