A Rick és Morty fél évtized alatt vált kultikussá, a sorozat a hatodik évadhoz érkezett, amelynek első epizódja már elérhető az HBO Max műsorkínálatában.

Már a harmadik évad lezárásával hivatalossá vált, hogy Pete Michels és Wesley Archer őrült animációs sorozatához további epizód készül, az alkotók pedig nem is fogytak ki az egyre elborultabb ötletekből. A nézők eddig reakciójából ítélve pedig egyre egyértelműbbé válik, hogy sokak szerint minden idők egyik legjobb sorozata Rick és Morty.

AZ INTERDIMENZIONÁLIS KALANDOK FOLYTATÓDNAK

Azoknak, akik még egyetlen epizódot sem láttak a sorozatból, eláruljuk, hogy a cselekmény Rick, egy zseniálisan őrült tudós és unokája, Morty körül bontakozik ki. Rick találmányának köszönhetően a “páros” képes a dimenziók közötti utazásra, amelyekben nem csupán sima kis kalandokba keverednek, hanem időnként komoly problémákat is okoznak, így Ricknek mostanra nem csak családjával és saját lelkiismeretével szemben akadt elszámolni valója, hanem “többdimenziónyi” hatóság és hatalmi szervezet lohol a nyomában.

MINDIG ÉRDEMES KIVÁRNI

Fontos tudni, hogy a sorozat készítői sosem sietik el a dolgukat, így a következő évadra mindig is éveket kellett várni a nézőknek. Az ő mentségükre szóljon, hogy a hatodik évad ezúttal “csupán” egy évet váratott magára.

A teljes szériát eredetileg tíz évadra tervezi a stúdió, így kalandból egész biztosan kijut még “hőseinknek.” Aki pedig még mindig nem kapott kedvet hozzá, az csekkolja a sorozat előzetesét lentebb.

animáció | kaland | vígjáték

Rick és Morty visszatértek, méghozzá rossz értelemben. Vajon sikerül-e visszapattanniuk az új kalandokba? Vagy elsodorja őket a húgytenger? Ezt majd az idő eldönti! Pisi, család,... több»